menu
vissza

Rólunk

Stabil vállalat vagyunk, mely már 13 éve óriási hangsúlyt fektet munkája minőségére. Mindez összehangolt csapatunknak köszönhető, mellyel szemben mindig nagy elvárásaink vannak, s ezek rendszerint teljesülnek is. A személyi szabadság és a vállalati kultúra fejlődése kiemelten fontos számunkra. Folyamatosan újítunk, tágítjuk munkakörnyezetünket úgy, hogy mindenki komfortosan érezze itt magát. Rendszeresen szervezünk csapatépítéseket, melyek segítségével méginkább erősítjük az emberek közti kapcsolatot. E tényezőknek köszönhetően biztosítjuk a vállalat folyamatos működését és a felszabadult gondolkodást a különleges dolgok létrehozásához.

Ezt az egyediséget már küldöldön is észrevették és megbíztak bennünket néhány projekt megvalósításával. A digitális média világában meglevő sokéves tapasztalatainknak köszönhetően mindig képesek vagyunk a weboldalak, ecommerce projektek, az online marketing, az egyes alkalmazások és belső rendszerek határainak kitolására, általában egy lépéssel megelőzve másokat. Csapatunk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy minden projekthez multidiszciplináris témaként viszonyuljunk. Hiszünk a gestaltikus hozzáállásban – „Az egész több, mint a részek összessége.“ – éppen ezért mi vagyunk a legjobb választás az Önök számára!

Csapatunk

Mérnökökből, dizájntervezőkből, fejlesztőkből és marketinges szakemberekből álló csapatunk készen áll az Ön vállalatának fejlesztésére.

Managment

Erik Putz ING. ERIK PUTZ CEO / CTO / Co-owner
Roland Vanyek ING. ROLAND VANYEK COO / CFO / Co-Owner

Marketing

Tomi Görcs MGR. TAMÁS GÖRCS marketing campaign manager, ads specialist
Andrea Kontárová ANDREA KONTÁROVÁ social media / account manager
KG1 3921 MGR. KITTI TÓTHOVÁ marketing assistant

Web development

Gergely Fekete GERGELY FEKETE front-end developer
Juraj Nagy JURAJ NAGY full-stack developer / YUI platform

Web design/Graphic design

Erik Bognár ERIK BOGNÁR art director / web designer
KG1 3954 HORVÁTH NORBERT junior graphic designer

Cstudios Software Solutions

Gergely Horváth GERGELY HORVÁTH senior full-stack developer
Péter Orosz PÉTER OROSZ junior front end dev
KG1 3941 BARNABÁS BAKA back-end developer
Attila Tánczos ATTILA TÁNCZOS head of operations
User TIBOR CSICSAY junior back end dev